weboldal-keszites-flybuilt

Webhelytérkép és információelrendezés a könnyű használhatóság érdekében

A webhelytérkép és az információelrendezés kulcsfontosságú a könnyű használhatóság érdekében. A webhelytérkép segít a felhasználóknak navigálni az oldalon, és megkönnyíti a keresőrobotoknak az oldal áttekintését és indexelését. Az információelrendezés segít a látogatóknak megtalálni az információkat könnyen és gyorsan. Az alábbiakban néhány fontos tipp található a hatékony webhelytérkép és információelrendezés tervezéséhez.

Felhasználóbarát navigáció:

A navigáció legyen egyszerű, érthető és felhasználóbarát. Az oldalak nevei legyenek rövidek, érthetőek és világosak.

Az oldalstruktúra:

Az oldalakat strukturált módon kell elrendezni. Az oldalaknak logikus sorrendben kell követniük egymást, és a látogatók számára könnyen áttekinthetőnek kell lenniük.

Webhelytérkép:

A webhelytérkép segíti a felhasználókat a navigációban és segíti a keresőrobotokat az oldal tartalmának megértésében. A webhelytérképet a weboldal alján vagy a fejlécben lehet megjeleníteni.

Kategóriák és alcímek:

A kategóriák és alcímek segítenek a látogatóknak megtalálni az információkat gyorsabban és hatékonyabban. A címeknek világosnak és érthetőnek kell lenniük, és logikus sorrendben kell követniük egymást.

Keresőbar:

A keresőbar segíti a látogatókat a keresésben és a szűrésben. A keresőbar legyen könnyen megtalálható és használható, és a releváns keresési eredményeket kell megjelenítenie.

Fontos információk kiemelése:

A fontos információkat kiemelhetjük a nagyobb betűkkel, a színekkel, a képekkel vagy az ikonokkal. Ez segít a látogatóknak gyorsabban és hatékonyabban megtalálni az információkat.

A/B tesztelés:

Az A/B teszteléssel különböző verziókat tesztelhetünk, hogy megtaláljuk a legjobb információelrendezést és webhelytérképet. Az A/B tesztelés segít a hatékonyabb webhelytérkép és információelrendezés kialakításában.

Ide kattintva nézd meg refenciáinkat!

Picture of Tamas Vedres

Tamas Vedres

Leave a Replay

Rólunk

A Flybuilt egy weboldal késíztő és digitális tanácsadással foglalkozó csapat Budapesten

Legutóbbi blogposztok

Páciens értékelések a weboldalon

A Bizalomépítés Kulcsa: Páciensek Véleményeinek Fontossága az Egészségügyi Szolgáltatók Számára A bizalomépítés egyik alapja az egészségügyi szolgáltatók számára a páciensek véleményeinek fontossága. Az online értékelések

Tovább olvasok ->

Weboldal optimalizálás AI-al

A mesterséges intelligencia (AI) technológiáinak térnyerésével a weboldalak optimalizálása is új szintre emelkedik. Az AI-alapú eszközök és alkalmazások lehetővé teszik a webfejlesztők és digitális marketingszakemberek

Tovább olvasok ->

Follow Us

hu_HUHungarian

Ingyenes felmérés

Töltsd ki az űralpot adataiddal és megmondjuk, hogy hány óra alatt csinálnánk számodra egy profi weboldalt.