weboldal-keszites-flybuilt

Pályázat felhívás - 3 nyertes is lesz

INGYEN

Weboldal

Legyen most weboldalad 2024-ben ingyen.

Idén 3 szerencsés jelentkezőnek elkészítjük díjmentesen a weboldalát.

 • Szakértelem és Tapasztalat: Több éves tapasztalattal rendelkezünk a webfejlesztés területén, számos sikeres projektet valósítottunk meg különböző iparágakban.

 • Egyedi Dizájn: Egyedi, modern és felhasználóbarát dizájnt kínálunk, amely igazodik az Ön márkaidentitásához és célközönségéhez.

 • Mobilbarát Megoldások: Minden általunk készített weboldal reszponzív, így tökéletesen működik minden eszközön, legyen az okostelefon, tablet vagy asztali számítógép.

 • SEO Optimalizálás: Weboldalaink beépített keresőoptimalizálási technikákkal készülnek, hogy jobban teljesítsenek a keresőmotorokban és növeljék az online láthatóságát.

 • Gyors Betöltési Idők: Optimalizált kódolási technikáinknak köszönhetően weboldalai gyorsan betöltődnek, javítva a felhasználói élményt és csökkentve a visszafordulási arányt.

 • Biztonság: Nagy hangsúlyt fektetünk az adatok biztonságára és a legújabb biztonsági protokollokat alkalmazzuk, hogy védjük weboldalát a kiberfenyegetésektől.

 • Teljeskörű Szolgáltatás: Komplett megoldásokat kínálunk a tervezéstől kezdve a fejlesztésen át a karbantartásig, hogy Önnek csak az üzletére kelljen koncentrálnia.

 • Ügyféltámogatás: Kiemelkedő ügyfélszolgálatot biztosítunk és rengeteg oktató videónk is van.

Folyamat
0%

Pályázati Felhívás Menete és Lépései

Szia!

Örömmel látunk a Flybuilt 2024-es pályázatán! Itt van minden, amit tudnod kell a jelentkezésről:

 1. Űrlap Kitöltése és Adatvédelmi Szabályzat Elfogadása: A pályázathoz kötelező az űrlap kitöltése és az adatvédelmi szabályzatunk elfogadása. Ezzel biztosítjuk, hogy adataidat biztonságban kezeljük és kizárólag a pályázathoz szükséges célokra használjuk fel.

 2. Hírlevél Feliratkozás: A jelentkezés során automatikusan feliratkozol a Flybuilt hírlevelére is, hogy mindig naprakész információkat kapj tőlünk.

 3. Kapcsolatfelvétel és Adategyeztetés: A megadott elérhetőségeiden keresztül felkereshetünk, hogy további adategyeztetésre kerüljön sor, ha szükséges.

 4. Jelentkezési Űrlap: A jelentkezés egyszerű és gyors! Csak az alábbi mezőket kell kitöltened:

 5. Jelentkezési Időszak: A jelentkezéseket 2024.07.11. és 2024.08.30. között várjuk.

 6. Pályázók és Projektek: Bárki jelentkezhet, bármilyen projekttel. Nincs megkötés a projekt típusára vagy témájára vonatkozóan.

 7. Pályázat Célja: Három szerencsés pályázó ingyenesen kap egy professzionális weboldalt 2024-ben.

Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot!

Sok sikert kívánunk minden jelentkezőnek!

Üdv, A Flybuilt Csapata

Jelentkezés

,,

TAKE THE FIRST STEP.
WE WILL DO THE REST.
Vedres tamás
CEO - Webdesigner
hu_HUHungarian

Ingyenes felmérés

Töltsd ki az űralpot adataiddal és megmondjuk, hogy hány óra alatt csinálnánk számodra egy profi weboldalt.