weboldal-keszites-flybuilt

A Flybuilt története

A Flybuilt létrejötte

Beszélgetésünk során Tomi mesél nekem a vállalkozása történetéről. Kérdezem tőle, hogyan kezdődött az egész.

 

Már nem is tudom pontosan, de lehet, hogy hat, talán tíz éve volt, amikor az interneten böngészve egy hirdetésre bukkantam, amelyben vállalkozókat kerestek. “Vállalkozz itthon fiatal” program volt a címe, és mivel én is fiatal vagyok, gondoltam, talán nekem szól ez az felhívás. Elolvastam a rövid leírást, majd kitöltöttem a néhány soros jelentkezési űrlapot, amelyet kb. automatikusan és két perc alatt sikerült kitöltenem.

 

A továbbiakban Tomi szerint a történet már csak a megismert folyamat része. Elment az állásközvetítőhöz, hogy bejelentkezzen a programba, és hogy megkapja az álláskeresői támogatást. Egy hétre sikerült ezt elérnie, majd egyéni vállalkozóvá vált és megalapította a Flybuilt csapatot.

 

Érdekes, hogy egy ilyen apró pillanat döntötte el, hogy éppen ezt a karrierutat választottam” – jegyzi meg Tomi.

Fiatal vállalkozók támogatása

A felhívásban szerepelt egy 3 millió forint vissza nem térítendő támogatás is, amit arra használt fel, hogy elindítsa vállalkozását. Azt tervezte, hogy olyan vállalkozási formát alapít, ami nagy profitot hoz, mielőtt elfogyna a támogatás. És sikeresen az élete és a tanulás útjai a média, a design és a weboldal készítés felé vette az irányt. 

 

A „Vállalkozz itthon fiatal” program fontos eszköze a fiatalok munkaerő-piaci integrációjának, a hazai vállalkozói kultúra fejlesztésének és a gazdaság versenyképességének növelésének. A program segít abban, hogy a fiatalok bekapcsolódjanak a gazdasági életbe, saját vállalkozásukkal új munkahelyeket teremtsenek és hozzájáruljanak az ország gazdasági fejlődéséhez.

flybuilt-logo

A jó irányban

Szerencsére a tanulmányaim és korábbi életem során már jól orientálódtam a média design és weboldal készítés világában, így ezekre alapoztam a vállalkozásomat. Az első ügyfelem már azelőtt megrendelt tőlem valamit, hogy egyáltalán tudtam volna, mit kellene rendelnie. Azóta is sok eredményt értem el, és a sikerekhez jó kapcsolatok, valamint az előre kidolgozott üzleti terv segített. 

 

Azoknak, akik vállalkozni szeretnének, sok sikert kívánok azzal, hogy vegyék észre az apró jeleket az életben, mert egy pillanat is nagy változásokat hozhat.” – zárta gondolatait Tomi.

 

Személyes weboldala: https://vedrestamas.hu/ 

Picture of Tamas Vedres

Tamas Vedres

Leave a Replay

Rólunk

A Flybuilt egy weboldal késíztő és digitális tanácsadással foglalkozó csapat Budapesten

Legutóbbi blogposztok

Páciens értékelések a weboldalon

A Bizalomépítés Kulcsa: Páciensek Véleményeinek Fontossága az Egészségügyi Szolgáltatók Számára A bizalomépítés egyik alapja az egészségügyi szolgáltatók számára a páciensek véleményeinek fontossága. Az online értékelések

Tovább olvasok ->

Weboldal optimalizálás AI-al

A mesterséges intelligencia (AI) technológiáinak térnyerésével a weboldalak optimalizálása is új szintre emelkedik. Az AI-alapú eszközök és alkalmazások lehetővé teszik a webfejlesztők és digitális marketingszakemberek

Tovább olvasok ->

Follow Us

hu_HUHungarian

Ingyenes felmérés

Töltsd ki az űralpot adataiddal és megmondjuk, hogy hány óra alatt csinálnánk számodra egy profi weboldalt.