weboldal-keszites-flybuilt

Egyszerű honlap készítés a Flybuiltnál

Az innováció

Az online jelenlét ma már létfontosságú szinte minden vállalkozás számára. Egy jól megtervezett és átgondolt weboldal képes növelni az értékesítést, javítani a vállalat hírnevét és elérni azokat az embereket, akiknek szükségük van a termékekre vagy szolgáltatásokra. Azonban, ha nincs egy profi csapatunk a háttérben, akkor az egyszerű honlap készítés általában hosszadalmas és drága folyamat lehet. Azonban, van egy jó hírünk: az egyszerű honlap készítése a Flybuiltnál most már könnyebb, mint valaha.

A Flybuilt egy olyan online szolgáltatás, amely segítségével akár 15 perc alatt létrehozhatjuk saját, személyre szabott weboldalunkat. Az egyszerű kezelőfelület, a modern sablonok és az alacsony árak miatt a Flybuilt az egyik legjobb lehetőség a vállalkozások és a magánszemélyek számára is.

A Flybuilt-kitűnik a többi honlap készítő csapat és szolgáltatás közül. Az egyik legnagyobb előnye az ár. A Flybuilt-nél nincs rejtett költség, és a weboldalak tervezése, hosting és karbantartása is nagyon alacsony és egyszerűsített áron történik. Ezenkívül a Flybuilt-nél nem kell aggódnunk az összetett kódok és technikai beállítások miatt sem, mert a felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően egyszerűen testreszabhatjuk a weboldalunkat. Nem kell alsajátítanunk a programozás és webszerkesztés minden mozzanatát és tudását. Nem kell napokig vagy hetekig online kurzusokat és Youtube videókat néznünk. 

Az alapvető weboldal elkészítése a Flybuilt-nél az alábbi lépésekből áll:

  1. Regisztrálj a Flybuilt-nél, és válasszuk ki a megfelelő csomagot.
  2. Csinálunk egy Google Drive-os projekt mappát számodra
  3. Válasszunk ki egy sablont a Flybuilt gyűjteményéből.
  4. Töltsük fel a tartalmat, például szöveget, képeket és videókat.
  5. Testreszabjuk a színeket, a betűtípusokat, a hátteret és a menüt.
  6. Publikáljuk az oldalt és a látogatók már jöhetnek is. 🙂

Ha szeretnénk még többet kihozni az oldalunkból, akkor a Flybuilt-nek számos további szolgáltatása van, amelyek segítségével növelhetjük a weboldalunk hatékonyságát. Ezek közé tartozik például az SEO-optimalizálás, az e-mail marketing, a tárhely bővítése és az online áruház (webshop) létrehozása is.

Ide kattintva nézd meg refenciáinkat!

Picture of Tamas Vedres

Tamas Vedres

Leave a Replay

Rólunk

A Flybuilt egy weboldal késíztő és digitális tanácsadással foglalkozó csapat Budapesten

Legutóbbi blogposztok

Páciens értékelések a weboldalon

A Bizalomépítés Kulcsa: Páciensek Véleményeinek Fontossága az Egészségügyi Szolgáltatók Számára A bizalomépítés egyik alapja az egészségügyi szolgáltatók számára a páciensek véleményeinek fontossága. Az online értékelések

Tovább olvasok ->

Weboldal optimalizálás AI-al

A mesterséges intelligencia (AI) technológiáinak térnyerésével a weboldalak optimalizálása is új szintre emelkedik. Az AI-alapú eszközök és alkalmazások lehetővé teszik a webfejlesztők és digitális marketingszakemberek

Tovább olvasok ->

Follow Us

hu_HUHungarian

Ingyenes felmérés

Töltsd ki az űralpot adataiddal és megmondjuk, hogy hány óra alatt csinálnánk számodra egy profi weboldalt.