Webdesign - Case Studies

Dickies

Ügyfél: Pajor Zsolt
 
Kihívás: A Dickies magyarországi képviselete modern és felhasználóbarát weboldalt szeretett volna, amely tükrözi a márka nemzetközi színvonalát, és megkönnyíti a termékek online elérését a hazai piacon.

Megoldás: Teljesen újraterveztük a weboldalt reszponzív felépítéssel, letisztult dizájnnal és egyszerű navigációval. Integráltuk a legfrissebb e-kereskedelmi funkciókat, hogy a vásárlói élmény gördülékeny legyen.

Eredmény: A weboldal sikeresen növelte az online látogatók számát és felhasználói élményt, javítva az online értékesítési folyamatokat Magyarországon.

Kiscelli Fesztivál

Ügyfél: Urbán Marcell
 
Kihívás: Egy dinamikus, informatív és látványos weboldalt szerettek volna létrehozni, amely megfelelően tükrözi a fesztivál hangulatát és egyszerűvé teszi a látogatók számára a programok megismerését és jegyvásárlást. 

Megoldás: Olyan színes, energikus designt alkottunk, ami átadja a fesztivál pezsgő atmoszféráját. Az oldalt reszponzívra terveztük, egyszerű navigációval és egy könnyen használható jegyvásárlási rendszerrel. 🖥️📱

Eredmény: Az új weboldal azonnal nagy népszerűségre tett szert, növelte a látogatók számát és egyszerűbbé tette a jegyvásárlást. A fesztivál online jelenléte most még erősebb! 🚀

V-Vill

 

Ügyfél: V-Vill Villamossági Szaküzlet

Kihívás: A V-Vill modern, könnyen kezelhető weboldalt szeretett volna, amely egyszerre szolgálja ki az ipari és lakossági ügyfeleket, és bemutatja a széles termékkínálatot. Emellett a vállalat szerette volna megerősíteni online jelenlétét és megkönnyíteni a kapcsolatfelvételt.

Megoldás: Letisztult, reszponzív weboldalt készítettünk, amely egyszerű navigációt és átlátható kategorizálást biztosít. Kiemelt figyelmet fordítottunk a felhasználói élményre, valamint a kapcsolattartási lehetőségek gyors és hatékony integrálására.

Eredmény: Az új weboldal professzionális megjelenést nyújt, növeli az érdeklődők és vásárlók számát, és egyszerűbbé teszi a termékek és szolgáltatások elérését.

Téged is Digitális sikerre viszünk

 

Szeretnél hasonló eredményeket elérni a vállalkozásoddal? Segítünk modern, felhasználóbarát weboldalt létrehozni, amely növeli az elköteleződést és az értékesítést. Kattints a „Időpontfoglalás” gombra, és lépj velünk kapcsolatba!

hu_HUHungarian

Ingyenes felmérés

Töltsd ki az űralpot adataiddal és megmondjuk, hogy hány óra alatt csinálnánk számodra egy profi weboldalt.