Weblap Lego

Weboldala manapság bárkinek lehet – és ahány weboldal, annyi szokás:)

Amikor valaki elhatározza hogy létrehozza a saját weboldalát jellemzően az erre szánt költségkeret fogja eldönteni számára, hogy ő maga rakja össze vagy rábízza a feladatot valaki másra.

A “csináld magad” típusú weboldalak óriási választékot biztosítanak a felhasználók számára és habár korlátozottak a lehetőségek, némi egyéni beállítással bárki úgy érezheti, hogy olyasmit alkotott, ami határozottan őt  vagy vállalkozását tükrözi. Az ilyen Drag & Drop alapú weboldalak között is akadnak ingyenesen elérhető verziók, de számtalan oldal kínál 2 hetes próbaidőszakot is mindenféle kötelezettség nélkül.

Érdemes kihasználni ezeket az időszakokat, egyrészt azért, hogy kiválaszthassuk a számunkra legmegfelelőbb szolgáltatót, másrészt pedig azért, hogy bizonyosságot szerezzünk afelől, hogy valóban mi magunk akarunk ezzel az egésszel foglalkozni.

Újdonságokat megismerni és új tapasztalatokat szerezni fontos, ezért ha elegendő szabadidővel rendelkezünk, mindenképp érdemes lehet belekóstolni a weblapkészítés világába – ha végül úgy határozunk, hogy kiszervezzük a feladatot valaki másnak, ezeket az ismereteket használva, könnyebben átadhatjuk számára az elképzeléseinket…és így hamarabb vehetjük birtokba új weboldalunkat!


De mi a helyzet azokkal a szerencsés vállalkozókkal, akiknek nincs idejük ilyesmire?

Érzik, hogy szükségük lenne egy saját platformra, ahhoz, hogy minél tisztábban kommunikálhassanak vevőik felé, azonban pont ezzel a hiányossággal találják szembe magukat, amikor meglátják egy weblapkészítés árát az ajánlatkérő e-mail végén. Egyszerűen nem értik, mi kerül ezen ennyibe.

Nincsenek megbizonyosodva afelől, hogy valóban olyan végeredményt kapnak, amely megéri ezt az összeget. Akadnak olyanok is, akiknek rossz tapasztalataik vannak ezzel kapcsolatban. Egyszer már átengedték a gyeplőt és úgy érzik pórul jártak, de bármi is legyen az oka a bizonytalanságnak:

Egyértelmű kommunikációval és követhetőséggel az ilyen típusú félelmek csökkenthetőek.
Növelhetik a bizalmat és a hatékonyságok a felek között.

Nekünk nincs kétségünk afelől, hogy abban, amit csinálsz, te vagy a legjobb.

Mi pedig abban vagyunk a legjobbak, hogy villámgyorsan megteremtsük számodra a kilövéshez szükséges körülményeket és mihamarabb pályára állítsunk az online térben!

Tégy próbát!
A végtelenbe és tovább!